KIRIKKALE / MERKEZ - Gülbeyaz Sümer Anadolu Lisesi

May

Şbt

Kırıkkale'de yaşayan SMA hastası Yiğit Hamza için bir yardım gecesi düzenlendi. Düzenlenen gecede 11-C sınıfı öğrencimiz Efe Fatih Gültekin şiir dinletisi programını gerçekleştirdi. Duyarlı davranışından ve yardımlarından dolayı öğrencimize teşekkür ediyoruz.

Ara

OKULUMUZ 11-C SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN EFE FATİH GÜLTEKİN GELECEĞİN ŞAİRİ OLMAK AMACIYLA ÇIKTIĞI YOLDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR.

OKULUMUZ EDEBİYAT ZÜMRESİNİN DESTEĞİYLE İL GENELİNDE ÇEŞİTLİ PROGRAMLARA KATILMAKTADIR.

SOSYAL MEDYA İÇERİKLERİYLE TANINAN ÖĞRENCİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

YOLUN AÇIK OLSUN GENÇ ŞAİR.

12 Mart İstiklâl Marşının Kabulü

Bağımsızlığımızın sembolü İstiklâl Marşı, yüz iki yaşında. Mehmet Akif Ersoy, milli marşı kaleme almak için günlerce Ankara'daki Tacettin Dergahı'na kapandı. Milli Mücadele ruhunu, maneviyatla birleştirerek o şanlı dizeleri kaleme aldı. 12 Mart 1921'de TBMM tarafından kabul edilen İstiklâl Marşı,gerçek bir millî mutabakat metnidir. Mehmet Âkif, İstiklâl Marşı'nı milletin malı saymıştır.  Mehmet Akif'in, o günlerden miras kalan bir tek dileği vardı."Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."

12 Mart İstiklal Marşının kabulünün yüz ikinci yılı münasebetiyle okulumuz edebiyat zümresi ve öğrencileri tarafından özel bir program düzenlenmiştir.Emeği geçen tüm öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Okulumuz Sıfır Atık Belgesi almaya hak kazandı.

SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ.

May

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI  2. DÖNEM 2. SINAV TARİHLERİ BELLİ OLMUŞTUR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.