KIRIKKALE / MERKEZ - Gülbeyaz Sümer Anadolu Lisesi

.
ÇALILIÖZ MAH. 421 SK. AHMET SÜMER OKULU SİTESİ NO 2 MERKEZ / KIRIKKALE
Vizyon
Vatanını çok seven, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında milli kimliğini koruyan, hoşgörülü, üretken nesiller yetiştirerek topluma katkıda bulunmak
Misyon
Kişisel kimliği ile kültürel mirasını birleştiren, demokrasiye bağlı, toplumun gelişimine katkı sunan, disiplinli, iletişim becerileri yüksek olan, akıl ve bilimi ön planda tutan, üretken, vatansever, katılımcı ve yeniliklere açık bireyler yetiştirmek için tüm imkanları kullanmaktır.
Başarılar
2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı; 100 m. ve 200 m. Sırtüstü Yüzme İl 1.liği Okul Sporları Voleybol Kızlar il 4.lüğü 80 Kg. Serbest güreş il 1.liği
KALORİFER-DOĞAL GAZ
İNGİLİZCE-ALMANCA
Şehir içi minibüs hatları okulumuzun yakınından geçmektedir.
Okulumuza öğrencilerin servisler aracılığıyla ulaşma imkanları vardır.
Kırıkkale İli Merkez İlçesi Çalılıöz Mahallesinde bulunmaktadır.
Şehir Merkezine 2 KM uzaklıktadır.
2021 2022 eğitim öğretim yılında 299 öğrencimiz bulunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulumuz adres kayıt bölgeleri esas alınarak diploma puanlarının sıralanması sonucunda öğrenci almaktadır. Taban ve tavan puan 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için 70-94 olarak belirlenmiştir.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuz 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı sonunda ilk mezunlarını verecek olup ÖSYM, MSÜ ve Polis MYO gibi sınavlarda başarılar hedeflenmektedir.
Yeni açılan bir okul olduğumuzdan mezun öğrencimiz bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler
Masa Tenis, Voleybol, Yüzme, Güreş ve Atletizm branşlarında müsabakalara katılmaktayız. Yüzme ve atletizmde il 1.liklerimiz vardır.
Bilimsel Etkinlikler
Geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeye yardımcı olacak tüm bilimsel çalışmalar desteklenmektedir.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda TUBİTAK,ERASMUS,KALKINMA AJANSLARI gibi proje çalışmalarına ağırlık verilmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Öğrencilerimize herhangi bir alanda yurtdışnda uygulanan örnek projeleri inceleme imkanı sağlamak için projeler yürütülmektedir.
Okulumuz 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle açılmıştır.